ACS Transilvania MTB

Descoperă - ȚI pasiunea pentru sport!

Clubul Sportiv Transilvania MTB a fost înființat în 2020 de către 3 clujeni pasionați de ciclism: Aurelian Șotropa, Marius Mureșan și Ștefan Cristescu.

Misiunea clubului este de a crește noi talente, de a încuraja persoane noi să descopere pasiunea pentru sport și de a spori grija pentru mediul înconjurător.

Aurelian, Ștefan și Marius, fondatorii clubului, au început să practice acest sport acum mai bine de 15 ani. În tot acest timp au participat la majoritatea competițiilor importante din calendarul federației, unde au dobândit experiență cât și bucuria de a se urca pe podiumuri la categoriile de vârstă atât ca amatori cât și ca licențiați. În fiecare sezon, aceștia parcurg poteci și drumuri atât pe dealurile și munții patriei cât și pe șoselele naționale pe bicicletă, ajungând să știe ca în palmă traseele din pădurile transilvănene și nu numai.

Clubul se concentrează pe descoperirea tinerilor cu pasiune și potențial pe care să îi antreneze pentru a concura în competiții de ciclism regionale, naționale și internaționale.

În același timp, clubul își propune antrenarea persoanelor care vor să cunoască mai bine acest sport. Acestea vor avea ocazia să se antreneze împreună cu echipa și să își depășească limitele prin ture organizate în jurul Clujului.

De asemenea, clubul va organiza evenimente pentru întreaga familie pentru a crește impactul pe care ciclismul îl are în viața clujenilor.

Nu în ultimul rând, toate activitățile organizate de Clubul Sportiv Transilvania MTB vor avea ca scop educarea participanților cu privire la protecția mediului. Obiectivul pe termen lung este construirea unei comunități active, cu spirit civic si ecologic.